PARRÒQUIA DEL COR DE MARIA i PARRÒQUIA SANT TOMÀS D’AQUINO

BARCELONA

Trobada a Montserrat del grup Vida Creixent

Trobada a Montserrat del grup Vida Creixent

El dimecres 15 de maig es va celebrar a Montserrat la trobada dels grups de Vida Creixent de Catalunya. Hi van participar 700 persones procedents de tots els bisbats catalans.

Hi va haver tres moments de troba da de tots els grups. El primer, la pregària del migdia a la basílica, amb el cant de la Salve i del Virolai. Va seguir el dinar, al menjador gran del restaurant de la Plaça dels Apòstols. Quan tothom s’havia assegut al seu lloc, l’Arquebisbe de Tarragona va beneir la taula i vàrem compartir l’àpat acompanyats de bona conversa.

Finalment, el més important, la celebració de la Missa a quarts de cinc de la tarda. Va presidir Mons. Joan Planellas, Arquebisbe de Tarragona, acompanyat pel Bisbe de Tortosa, Mons. Sergi Gordo i per un bon grup de preveres.

Entre d’altres coses, l’Arquebisbe va recordar que  «El nostre poble és un poble d’àvies i avis que, en bona manera, sustenten i aguanten les generacions joves». I també que «La gent gran, la que ha viscut la vida, la que ha donat la vida i la que conserva la vida amb la seva saviesa, el seu servei i la seva dedicació, acut avui a Maria per demanar-li una cosa que vosaltres sabeu valorar molt bé: la Pau».

 

Acabada la celebració, els diversos grups van començar el camí de retorn, aprofitant els darrers minuts per a una visita ràpida al cambril de la Mare de Déu.

De la nostra comunitat parroquial hi va participar el grupet que surt a la foto. No cal dir que tothom en va tornar content i amb forces renovades.