PARRÒQUIA DEL COR DE MARIA i PARRÒQUIA SANT TOMÀS D’AQUINO

BARCELONA

Celebracions pels 50 anys de l’Esplai l’Estel

Celebracions pels 50 anys de l’Esplai l’Estel

Aquesta primavera de 2024, l’Esplai l’Estel ha celebrat 50 anys!

Les celebracions van començar el 16 de març amb un sopar de monitors/es, antics i actuals.

El dissabte 6 d’abril va tenir lloc, al Santuari del Cor de Maria, l’Eucaristia pel 50è Aniversari de l’Esplai L’Estel. Hi van assistir nombrosos infants, famílies, monitors i monitores, responsables, consiliaris i rectors de la Parròquia que han passat per l’entitat al llarg d’aquestes cinc dècades.

La Celebració va tenir un marcat caràcter simbòlic, animat per un bon grup de músics i va acabar amb un homenatge molt emotiu a en Joan Muntané i la Iluminada Merino, el matrimoni gràcies al qual l’Esplai L’Estel ha pogut arribar als seus 50 anys.

Seguidament, els assistents es van aplegar als locals Parroquials, on hi va haver un refrigeri per dialogar i compartir records i vivències, acompanyat per un brindis per l’Esplai. Abans de la Celebració, a mitja tarda, als locals també s’hi va dur a terme un berenar amb els més veterans de la història de l’entitat.

Les sensacions dels assistents van ésser molt positives i durant el refrigeri es va remarcar l’emotivitat de l’Eucaristia i la joia de poder compartir.

L’acte cívic al barri per celebrar els 50 anys de l’Esplai l’Estel va ser el dissabte 27 d’abril a la plaça Joanic. Al matí va haver-hi tallers i a la tarda animació infantil. Hi van participar molts infants i joves de l’esplai i del barri. Mentrestant, algunes famílies de l’esplai van preparar una xocolatada boníssima on tots els beneficis es van destinar a la nena que l’esplai té apadrinada a través de la fundació Enllaç Solidari. Al vespre, el grup de grans, els Vigies, van preparar un bingo musical molt divertit. Tot seguit, tres grups de música d’antics i actuals monitors/es van animar i tancar la festa.