PARRÒQUIA DEL COR DE MARIA i PARRÒQUIA SANT TOMÀS D’AQUINO

BARCELONA

24 d’abril-«Dia de la missió claretiana»

24 d’abril-«Dia de la missió claretiana»

Diumenge vinent, dia 24, últim diumenge d’abril d’aquest any, els Missioners Claretians celebrem –i convidem a celebrar– el Dia de la Missió Claretiana.

L’objectiu és reflexionar i pregar els mateixos claretians sobre la nostra identitat missionera. I alhora promoure la consciència missionera entre les persones, grups i comunitats cristianes amb qui tenim contacte.

Aquest any coincideix amb el diumenge segon de Pasqua. L’evangeli del dia recorda que Jesús Ressuscitat envia els deixebles, tal com Ell havia estat enviat pel Pare. I el llibre dels Fets dels Apòstols parla del creixement de la comunitat gràcies a la predicació dels apòstols i al testimoni de vida de tots els creients. Parlar i motivar la dimensió missionera de la comunitat cristiana surt de manera natural dels textos bíblics d’aquest diumenge.

Els claretians demanem col·laboradors per als projectes d’ajuda missionera d’arreu del món. Cada curs els claretians de Catalunya col·laborem amb un projecte concret. Aquest curs 2021-2022, col·laborem amb els Claretians de Filipines que treballen en l’educació d‘indígenes del Sud de l’illa de Mindanao. Malgrat les dificultats de tot ordre que tenim enguany, creiem –i esperem– que podrem arribar a final de curs amb els 20.000, € que se’ns demana. (Al lloc habitual trobareu un cartell amb les indicacions per a qui vulgui fer un donatiu, amb possibilitat de desgravació fiscal.)

Aprofitem l’ocasió per recordar que Enllaç Solidari, la nostra ONG solidària, té un projecte permanent: apadrinar infants amb risc de malnutrició al Brasil. En aquest aspecte, la necessitat ha augmentat els dos darrers anys degut a la inflació, l’augment de preu dels aliments bàsics i el creixement de l’atur…